Microsoft, Xbox Game Pass'e iki yüksek profilli RPG ekledi: Kingdom Come: Deliverance 2 ve Final Fantasy III Pixel Remaster. Her iki oyun, 3 Mart'ta Ultimate, Premium ve PC Game Pass katmanlarında erişime açıldı.

Bu eklemeler, Microsoft'un Mart 2026 için Wave 1 listesini açıklaması beklenen saatler öncesinde gerçekleşti.

Xbox Game Pass, Güçlü Yorumlara Sahip İki RPG Tanıtıyor

Tarzları çok farklı olsa da, her iki oyun da güçlü eleştirel ve kullanıcı geri dönüşleri alıyor.

Kingdom Come: Deliverance 2, şu anda OpenCritic'te 89 ortalama puana sahip ve 60.000'den fazla kullanıcı incelemesine dayanarak Steam'de Çok Olumlu bir değerlendirme alıyor.

Final Fantasy III Pixel Remaster'ın OpenCritic ortalaması 82 ve yine Çok Olumlu bir Steam değerlendirmesi var, ancak inceleme sayısı daha az.

Warhorse Studios'un ortaçağ RPG'si, tarihsel ilham alan, gerçekçi bir açık dünya deneyimi sunarken, Square Enix'in remaster'ı, güncellenmiş görseller ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri ile klasik bir sıra tabanlı JRPG'yi yeniden ziyaret ediyor.

Game Pass, 2026 Momentumunu Sürdürüyor

Bu eklemelerle birlikte, Xbox Game Pass 2026'nın başından bu yana 40 oyun ekledi (örneğin Sims gibi). Hizmet, geçen yılın erken büyümesini geride bırakarak, oyun kaldırmalarını hesaba katmasına rağmen Ocak ve Şubat'ta net oyun kazancı elde etti.

Square Enix'in Pixel Remaster sürümleri, şu ana kadar düzenli bir aylık döngü izledi. Final Fantasy I ve Final Fantasy II sırasıyla Ocak ve Şubat'ta geldi ve bu, kalan oyunların önümüzdeki aylarda bu düzeni sürdürmesi durumunda gelebileceğini gösteriyor.

Microsoft'tan Daha Fazla Game Pass Duyurusu Bekleniyor

Microsoft, genellikle yeni Game Pass dalgalarını Salı günleri açıklıyor ve daha geniş bir Mart listesi duyurusunun yakında yapılması bekleniyor. Şu ana kadar resmi olarak onaylanan tek yakın tarihli çıkış, bu hafta içinde birinci gün lansmanı olarak planlanan Planet of Lana 2.

Ancak RPG hayranları için Mart, iki eleştirmen tarafından iyi karşılanan başlığın artık abonelikte yer almasıyla güçlü bir başlangıç yaptı.