Kategori: Haber

Dış Cephe Kaplaması

Dış cephe mantolama ile iç kısımda ortaya çıkan sıcaklık değeri bu yolla korunabilir. Böylece yazın ve kışın aynı sıcaklık değeri ortaya çıkar.

Dış cephe mantolama ile binaların dış yüzeyi bir izolasyonla kaplanmış olur. Bu alanda mantolama hem içten hem de dıştan yapılır. Ancak genelde dış yüzeyden yapılan bir işlem bu alanda ön plana çıkar. Dış cephenin diğer adı ısı yalıtımıdır. Bu yolla özelikle kışın enerji tasarrufu sağlanmış olur. Çok fazla kombi yakmaya bile gerek duymazsınız. Bu da size doğrudan tasarruf edilen enerji olarak geri döner.

Binalara Mantolama İşlemi

Mantolama genellikle binalara uygulanan bir işlemdir. Özellikle yüksek binalar için bu işlem ön plana çıkar. Söve denilen bir yapı sistemi ile bu işlem yapılır. Sadece alanında usta olan kişiler tarafından uygulanır. Bu sistem sonucunda yazın ve kışın kombi ve klima çalıştırma süreci yarı yarıya düşer. Bu alanda özellikle çift kata varan bir yalıtım uygulaması ön plana çıkar. Çift katmanlı bir yapı eğer burada uygulanırsa ısı geçirgenliği en aza iner. İçeriye özellikle hava akışı çok fazla olmayacağı için bu durum doğrudan dışarıdan içeriye soğuk hava girişini engeller. Böylece enerjiden yüksek oranda tasarruf sağlamış olursunuz. Dış cephe kaplama malzemeleri ile yoğun olacak şekilde bir işlem uygulanır ve izolasyon işlemi tamamlanmış olur.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Süratli Banyo Dolapları İşi

Banyonuzu daha estetik hale döndürme amacındaysanız o halde süratli banyo dolapları işi yoluna başvurun. İşini…

12 ay önce

Iqos Terea

Sigara kullanımının artması ile birlikte özellikle ıqos sigara kullanımı önemli olmaktadır. Bu nedenle de elektronik…

1 yıl önce

Daha Şık Duvarlar İçin Duvar Kaplama

Duvar dekorasyonu son dönemde önem arz eden konuların başında yer aldığından dolayı doğal olarak pek…

1 yıl önce

Online Bursa SPA Hizmeti

SPA keyfi ve otel keyfini uygun fiyatlara yaşamak isterseniz Bursa otellerinden randevu talep edebilirsiniz. Bursa’da…

1 yıl önce

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi

İngiltere aile birleşimi vizesi, İngiliz vatandaşı kişilerle evlilik yapıp, İngiltere’de yaşamak isteyenlerin başvurduğu bir vize…

1 yıl önce

Bursa Beyaz Eşya Satışı

Bursa Arçelik merkezinde tüm ürünleri inceleyebilir, en özel fiyatlarla satın alabilirsiniz. Arçelik bayisi olarak siz değerli…

2 yıl önce